Archives for 2015

Dec
22

Transformimi i FSK-se dhe rrugetimi drejt NATO-s

Gjeneral Lejtenant Rrahman Rama- komandant i Forces se Sigurise se Kosoves mbajti sot ne Kolegjin Riinvest ligjeraten me temen: “Transformimi […]

By Milot | Lajme
DETAIL
Dec
22

Panairin i punës “Get Connected for Kosovo”

Të nderuar studentë, Në kuadër të tavolinës së rrumbullakët “Punësimi dhe Migrimi”, e cila organizohet nga Ministria e Punës dhe […]

By Milot | Shpallje
DETAIL
Dec
22

SUNBEAM

Shpallet thirrja e dyte per bursat SUNBEAM Data e fundit për aplikim: 5 Shkurt 2016, 11:00 a.m. CET Webfaqja: http://www.sunbeam.univpm.it/EN/home […]

By Milot | Shpallje
DETAIL
Dec
02

Bursistët 2015/2016

Shpallen rezultatet e studentëve të cilët përfituan nga testimi për bursë Për t’i pare rezultatet klikoni ketu  Ua urojmë të […]

By Milot | Shpallje
DETAIL
Dec
02

Presentation of the Internship Programme of German Business in the Western Balkans

Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans është program i organizuar/financuar nga Qeveria e Republikës […]

By Milot | Shpallje
DETAIL
Dec
02

RIINVESTI – Një markë e veçantë për studime universitare të ekonomisë

Riinvest po ndërton “brendin” e studimeve superiore të ekonomisë. Numri i studentëve që pranohet është i kufizuar në rreth 60. […]

By Milot | Lajme . Shpallje
DETAIL
Dec
02

Studentët hulumtues të Riinvestit

Në Riinvest, përkatësisht në Institutin Riinvest dhe Kolegjin Riinvest, metodologjia e punës studimore dhe kërkimore është e veçantë. Të gjithë […]

By Milot | Lajme . Shpallje
DETAIL

Hulumtues

Pjesë e Institutit RIinvest

Ambiental

Ne ruajmë ambientin

Të akredituar

Të gjitha programet e akredituara

Inovatorë

Burim i përhershëm i ndryshimit

KONTAKTI

Rr. Lidhja e Prizrenit, nr. 42
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
www.riinvest.net / info@riinvest.net
tel: 038 224 322

Mirë se vini në Kolegjin Riinvest. Shpresojmë se përvoja juaj në Riinvest do të shënojë kthesë në karrierën dhe në zhvillimin tuaj personal

KOLEGJI RIINVEST

Riinvest është i vetmi institucion në Kosovë që ofron studime në gjuhën shqipe dhe angleze, i themeluar nga një institut kërkimor, me staf të angazhuar në mësimdhënie dhe kërkime shkencore. Pothuaj stafi i plotë i Riinvestit është i validuar që të jap mësim në universitetet Britanike. Ne ofrojmë përkujdesje të veçantë ndaj studentëve. 80 përqind e stafit janë në dispozicion për studentë me orar të plotë Njëqindpërqind e të diplomuarve janë të punësuar dhe të gjithë studentët në programet baçellor bëjnë praktikë në vitin e tretë të studimeve. Riinvest është një vendtakim për bizneset dhe palët e interesit. Çdo muaj organizohen vizita dhe ligjërues /mysafirë nga institucione të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.
TOP