Personeli Akademik i Rregullt

M0011

Alban Hashani – PhD

Albani filloi të punojë në Institutin Riinvest për Hulumtime Zhvillimore në Prishtinë në vitin 2006 pasi kaloi disa kohë në […]

A-zogaj-1

Alban Zogaj – PhD

Alban Zogaj ka përfunduar shkollimin universitar në Prishtinë, për të vazhduar më tej me studimet Master në Britani të Madhe […]

Ali Sahin – PhD

… CV – Ali Sahin

Arben-Damoni-0378

Arben Damoni – PhD

Arbeni ka diplomuar në Fakultetin Elektoteknik në Universitetin e Prishtinës. Perfundoi studimet MSc dhe PhD në South Bank University në […]

Artane Rizvanolli

Artane Rizvanolli – PhD

Znj. Artane Rizvanolli ka përfunduar studimet e doktoraturës nga Staffordshire University. Para kësaj ajo mori titullin MSc në drejtimin Ekonomiks […]

s200_bardha.qirezi

Bardha Qirezi – PhD

Bardha Qirezi ka përfunduar doktoraturën në Shkencat Politike dhe Sociologji dhe masterin në Mësimin dhe Zhvillimin e të Rriturve në […]

M0019

Fisnik Reçica – PhD

Fisniku ka doktoruar në vitin 2016 në fushën e Inovacionit dhe Performancës së Firmës në Universtitetin e Staffordshirit në Britani […]

o_a2099e09990cf2f8-0

Lumir Abdixhiku – PhD

Lumir Abdixhiku është ligjerues i Mikroekonomisë dhe deri ne Maj të vitit 2017 ka qenë  drejtor ekzekutiv i Institutit Riinvest […]

Muhamet_Mustafa_2

Muhamet Mustafa – PhD

Muhamet Mustafa ka doktoruar në fushën e Menaxhimit të Zhvillimit në Universitetin e Beogradit (1985), ka botuar shtatë tekste dhe […]

M0164

Argjenta Plakolli – PhD Kandidate

Argjenta Plakolli i përfundoi studimet themelore dhe ato post-diplomike në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin Ekonomik-Departmenti Menaxhement dhe Informatikë.  Pasi […]

diana lekaj

Diana Lekaj – PhD Kandidate

Diana Lekaj eshte udhëheqëse e departamentit ne programet e Staffordshire University dhe ligjëron lëndët e Menaxhimit të Shkathtësive, Menaxhimit Stratexhik […]

M0023

Diellza Gashi – PhD Kandidate

Prof. Diellza Gashi ka përfunduar studimet bazë në Universitetin Amerikan në Kosovë në vitin 2009. Pas përfundimit të studimeve bazë […]

IMG_28121

Edona Kurtolli – PhD Kandidate

Experienced in project management, research, business communication, marketing, sector facilitation, and lecturing, Edona is currently in charge of private sector […]

Fadil_Aliu

Fadil Aliu – PhD Kandidat

Fadil Aliu ka përfunduar studimet themelore në drejtimin Banka dhe Financa në ‘University of East London’, si dhe ka përfunduar […]

DSC_0112

Hajdin Berisha – PhD Kandidat

Hajdin was worn in Podujeva.  He completed part of his education at Hayfield and Rossington High school in the United […]

hazir_gashi

Hazir Gashi – PhD Candidate

Doctoral candidate Hazir Gashi Specialty: Applied Informatics in the Economy. Experience: Dean of BA economic programs at RIINVEST, Deputy CEO […]

NJomeza_Mustafa

Njomza Mustafa – PhD Kandidate

Znj. Njomza Mustafa ka përfunduar studimet baçellor në Fakultetin e Ndërtimtarisë pranë Universitetit të Prishtinës dhe studimet masters i ka […]

DSC_0027_edited

Saxhide Mustafa – PhD Kandidate

Saxhide Mustafa – PhD kandidate është ligjeruese në Kolegjin Riinvest prej vitit 2010 në lëndët Etika Biznesore dhe e Drejta […]

Visar_Vokrri

Visar Vokrri – PhD Kandidat

Visar Vokrri ka përfunduar studimet themelore në Universitetin e Prishtinës në fushën e Menaxhmentit ndërsa studimet master në Universitetin e […]

M0161

Dita Dobranja – MA

Dita Dobranja i është bashkuar Institutit Riinvest si hulumtuese në gusht 2016. Ka përfunduar studimet Bachelor në Ekonomi në Universitetin […]

AAEAAQAAAAAAAAYfAAAAJGJmYzMwYWZjLTNjNzMtNDZjZi1hNDQyLWE0ODk1YzI2MTFmOA

Endrit Pllashniku – MA

Endrit Pllashniku është ligjërues në Kolegjin Riinvest në lëndët Statistikë dhe Financat Publike. Studimet Bachelor në fushën e Ekonomisë dhe […]

M0158

Fatos Hoxha – MA

Fatos Hoxha është bërë pjese e  Kolegjit Riinvest si ligjerues në Tetor 2016. Fatosi ka përfunduar studimet Master në Gjermani […]

Fisnik_Bajrami

Fisnik Bajrami – MSc

Fisniku ka mbaruar studimet në Universitetin Amerikan në Bullgari. Ai ka diplomuar në Ekonomi dhe Shkenca Truelitike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare. […]

M0026

Gent Beqiri – MSc

Gent Beqiri ka përfunduar studimet Bachelor dhe Master në Menaxhment dhe Informatikë në Universitetin e Prishtinës, Departamenti i Ekonomisë. Z. […]

Ilire Mehmeti

Ilire Mehmeti – MSc

Ilire Mehmeti, born on March 23 1987, is working at Riinvest Institute since November 2011 and holds the position of […]

Jeton-Pllana

Jeton Pllana – MSc

Jeton Pllana studimet universitare i përfundoi në Universitetin e Shkencave dhe Teknologjisë në Jemen në drejtimin e Inxhinierisë Softuerike, për […]

M0039

Amir Rashica – MA Kandidat

Amiri ka përfunduar studimet në Universitetin AAB RIINVEST. Ka diplomuar në Shkenca Kompjuterike – Inxhinieri Softuerike. Ka marrë pjesë në […]

Mensur Osmani – MA Kandidat

Mensuri ka mbaruar studimet bazike në Universitetin AAB-RIINVEST në drejtimin Shkenca Kompjuterike-Inxhinieri Softuerike. Ka marrë pjesë në zhvillimin e disa […]

Shyqyri Rama

Shyqyri Rama – MSc Kandidat

… CV – Shyqyri Rama

Personeli Akademik i Angazhuar

Ahmad Mlouk – PhD

CV – Ahmad Mlouk

ali_hamiti_1

Ali Hamiti – PhD

Ali Hamiti studimet e rregullta i kreu në Fakultetin e Elektroteknikës në Universitetin e Prishtinës, ndërsa studimet pasuniversitare në Universitetin […]

Arben-Mustafa21

Arben Mustafa – PhD

CV – Arben Mustafa

Astrit Rexhepi – PhD

Prof. Astrit Rexhepi është staf i Riinvestit që nga viti 2008. Para se t’i bashkëngjitej Riinvestit, Astriti ka punuar si […]

Bujar-Pira

Bujar Pira – PhD

Inxhinier i kualifikuar me arsim nga institucionet kombëtare dhe ndërkombëtare. Aktualisht mban titullin akademik të një profesori të asociuar të […]

driton statovci

Driton Statovci – PhD

Driton Statovci mori Ph.D. (Dr. techn.) në fushën e Telekomunikacionit nga Universiteti i Vjenës i Teknologjisë në Austri në vitin […]

Shkelzen_Cakaj

Shkelzen Cakaj PhD

Shkelzen Cakaj studimet e rregullta i ka kryer pranë Fakultetit Teknik në Departmentin e Elektronikës me Telekomunikacion të Universitetit të […]

valentin_toci

Valentin Toçi – PhD

Valentin Toçi, a graduate of University of Prishtina, received his M.A. and Ph.D. in Economics from Staffordshire University. He was […]

yll haxhimusa

Yll Haxhimusa – PhD

Leider ist der Eintrag nur auf Anglishte Amerikane verfügbar.

arben_ahmeti

Arben Ahmeti – PhD Kandidat

Për momentin jam duke vijuar programin e doktoratës si PhD kandidat në fushën e Shkencave Kompjuterike në Universitetin Teknik të […]

Artan_Veseli

Artan Veseli – PhD Kandidat

Z.Artan Veseli eshte PhD kandidat ne Administrim Biznesi ne Universitetin e Nides. Mban titullin MBA nga Univesiteti i Staffordshirit si […]

astrit_desku

Astrit Desku – PhD Kandidat

Është ekspert në fushën e Teknologjisë Informative me specializim të ngushtë në menaxhimin dhe zhvillimin e aplikacioneve softuerike. Me përvojë […]

gent salihu

Gent Salihu – MA

Leider ist der Eintrag nur auf Anglishte Amerikane verfügbar.

Rrezarta Krasniqi

Rrezarta Krasniqi – MSc

Jam Rrezarta Krasniqi, e lindur më 29.09.1983 në Gjakovë, kam përfunduar studimet Master dhe studimet themelore në Fakultetin e Inxhinierisë […]