Author: Milot

Jun
16

Hartimi dhe Shfrytëzimi i Rasteve Studimore në Mësimdhënie

Në kuadër të projektit EUFORIA të mbështetur nga ERASMUS+, 25 pjesëmarrës nga stafi i 6 universiteteve partnere të këtij projekti […]

By Milot | Lajme
DETAIL
Jun
12

CASE STUDY TRAINING

Gjatë datave 13, 14 dhe 15 qershor do të mbahet punëtoria me emër “Case Study Training”. Kjo punëtori tre-ditore fokusohet […]

By Milot | Lajme
DETAIL
Jun
12

Testi për bursa

Me 28 qershor, në ora 12:00, në Riinvest do të mbahet testimi për bursa meritore. Për vitin akademik 2017/18 do […]

By Milot | Lajme . Shpallje
DETAIL
Jun
07

Sesioni i tutorimit në Matematikë

Studentët e Riinvestit, Funda Safqi dhe Flamur Tërnava, do t’i ndihmojnë studentët për Matematikë Diskrete dhe Statistikë deri më 30 […]

By Milot | Lajme . Shpallje
DETAIL
May
23

Projektet fituese të cilat u shpërblyen me grante prej €2000 për përkrahjen e ideve të tyre ne UPSHIFT

Punëtoria me ndikim social e organizuar nga UNICEF Innovations Lab në bashkëpunim më Riinvest-in përfundoi dje. Pas ceremonisë së certifikimit […]

By Milot | Lajme
DETAIL
May
22

UPSHIFT – Dita e dytë

Edhe pak orë kanë mbetur deri në prezantimin final të projekteve. Ekipet janë duke bërë përgatitjet e fundit për prezantimin […]

By Milot | Lajme
DETAIL
May
22

UPSHIFT – Dita e parë

10 ekipe studentësh të Riinvestit po marrin pjesë në punëtorinë intensive tre-ditore UPSHIFT e organizuar në bashkëpunim me Innovations Lab […]

By Milot | Lajme
DETAIL
May
19

Studentja Eurita Toçilla dje ka mbrojtur temen e Masterit në Menaxhment

Tema: “EFEKTI I TRAJNIMEVE PËR SIGURINË NË PUNË -SEKTORI I NDËRTIMIT”, të kandidates Eurita Toçilla , është hartuar në harmoni […]

By Milot | Uncategorised
DETAIL
Page 1 of 41234

Hulumtues

Pjesë e Institutit RIinvest

Ambiental

Ne ruajmë ambientin

Të akredituar

Të gjitha programet e akredituara

Inovatorë

Burim i përhershëm i ndryshimit

KONTAKTI

Rr. Lidhja e Prizrenit, nr. 42
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
www.riinvest.net / info@riinvest.net
tel: 038 224 322

Mirë se vini në Kolegjin Riinvest. Shpresojmë se përvoja juaj në Riinvest do të shënojë kthesë në karrierën dhe në zhvillimin tuaj personal

KOLEGJI RIINVEST

Riinvest është i vetmi institucion në Kosovë që ofron studime në gjuhën shqipe dhe angleze, i themeluar nga një institut kërkimor, me staf të angazhuar në mësimdhënie dhe kërkime shkencore. Pothuaj stafi i plotë i Riinvestit është i validuar që të jap mësim në universitetet Britanike. Ne ofrojmë përkujdesje të veçantë ndaj studentëve. 80 përqind e stafit janë në dispozicion për studentë me orar të plotë Njëqindpërqind e të diplomuarve janë të punësuar dhe të gjithë studentët në programet baçellor bëjnë praktikë në vitin e tretë të studimeve. Riinvest është një vendtakim për bizneset dhe palët e interesit. Çdo muaj organizohen vizita dhe ligjërues /mysafirë nga institucione të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.
TOP