Kolegji Riinvest bashkëpunimin ndërkombëtar e realizon nëpërmjet marrëveshjeve bilaterale, marrëveshjeve Erasmus dhe projekteve të tjera ndërkombëtare

Marrëveshjet bilaterale

 

  • Staffordshire University, UK
  • Universiteti Luarasi, Shqipëri
  • Dokuz Eylul University- Graduate School of Social Sciences, Turqi
  • Eskisehir Osmangazi University, Turqi
  • Universiteti i Dubrovnikut, Kroaci
  • Universiteti EPOKA, Shqipëri
Screenshot (105)
Screenshot (106)