Shpallje

Jun
12

Testi për bursa

Me 28 qershor, në ora 12:00, në Riinvest do të mbahet testimi për bursa meritore. Për vitin akademik 2017/18 do […]

By Milot | Lajme . Shpallje
DETAIL
Jun
07

Sesioni i tutorimit në Matematikë

Studentët e Riinvestit, Funda Safqi dhe Flamur Tërnava, do t’i ndihmojnë studentët për Matematikë Diskrete dhe Statistikë deri më 30 […]

By Milot | Lajme . Shpallje
DETAIL
May
17

KONKURS PËR VEND PUNE me kontratë të rregullt

KOLEGJI  RIINVEST, fton të gjithë të interesuarit që kanë ambicie për karrierë akademike, të shprehin interesin e tyre për pozitën: […]

By Milot | Lajme . Shpallje
DETAIL
Nov
21

BURSAT E MOBILITETIT ERASMUS+ ME MIDDLE EAST TECHNICAL UNIVERSITY NË ANKARA TË TURQISË

BURSAT E MOBILITETIT ERASMUS+ ME MIDDLE EAST TECHNICAL UNIVERSITY NË ANKARA TË TURQISË. Kolegji Riinvest Shpall Bursat e Mobilitetit Erasmus+ […]

By Malesore Gashi | Lajme . Shpallje
DETAIL
Sep
01

20 BURSA TË PLOTA PËR STUDIME NË EKONOMI

Kolegji Riinvest në bashkëpunim me bizneset e suksesshme kosovare si: KORPORATA RUGOVE, FLUIDI-RC COLA, DEVOLLI CORPORATION, BUCAJ RETAIL, BUCAJ DISTRIBUTION, […]

By Milot | Lajme . Shpallje . Uncategorised
DETAIL
Dec
22

Panairin i punës “Get Connected for Kosovo”

Të nderuar studentë, Në kuadër të tavolinës së rrumbullakët “Punësimi dhe Migrimi”, e cila organizohet nga Ministria e Punës dhe […]

By Milot | Shpallje
DETAIL
Dec
22

SUNBEAM

Shpallet thirrja e dyte per bursat SUNBEAM Data e fundit për aplikim: 5 Shkurt 2016, 11:00 a.m. CET Webfaqja: http://www.sunbeam.univpm.it/EN/home […]

By Milot | Shpallje
DETAIL
Dec
02

Bursistët 2015/2016

Shpallen rezultatet e studentëve të cilët përfituan nga testimi për bursë Për t’i pare rezultatet klikoni ketu  Ua urojmë të […]

By Milot | Shpallje
DETAIL
Page 1 of 212

Hulumtues

Pjesë e Institutit RIinvest

Ambiental

Ne ruajmë ambientin

Të akredituar

Të gjitha programet e akredituara

Inovatorë

Burim i përhershëm i ndryshimit

KONTAKTI

Rr. Lidhja e Prizrenit, nr. 42
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
www.riinvest.net / info@riinvest.net
tel: 038 224 322

Mirë se vini në Kolegjin Riinvest. Shpresojmë se përvoja juaj në Riinvest do të shënojë kthesë në karrierën dhe në zhvillimin tuaj personal

KOLEGJI RIINVEST

Riinvest është i vetmi institucion në Kosovë që ofron studime në gjuhën shqipe dhe angleze, i themeluar nga një institut kërkimor, me staf të angazhuar në mësimdhënie dhe kërkime shkencore. Pothuaj stafi i plotë i Riinvestit është i validuar që të jap mësim në universitetet Britanike. Ne ofrojmë përkujdesje të veçantë ndaj studentëve. 80 përqind e stafit janë në dispozicion për studentë me orar të plotë Njëqindpërqind e të diplomuarve janë të punësuar dhe të gjithë studentët në programet baçellor bëjnë praktikë në vitin e tretë të studimeve. Riinvest është një vendtakim për bizneset dhe palët e interesit. Çdo muaj organizohen vizita dhe ligjërues /mysafirë nga institucione të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.
TOP