RIINVESTI – Një markë e veçantë për studime universitare të ekonomisë

RIINVEST_logo_metal
Riinvest po ndërton “brendin” e studimeve superiore të ekonomisë. Numri i studentëve që pranohet është i kufizuar në rreth 60. Studimet e ekonomisë dhe biznesit në Riinvest bëhen në gjuhën shqipe, ndërsa në kuadër të tij është edhe Departmenti për programet e Staffordshire University nga Britania e Madhe, ku studimet bëhen në gjuhën angleze.

Start

1st January 2016

End

5th January 2016

Address

Rr. Lidhja e Prizrenit, nr. 42 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës   View map

Riinvest po ndërton “brendin” e studimeve superiore të ekonomisë. Numri i studentëve që pranohet është i kufizuar në rreth 60. Studimet e ekonomisë dhe biznesit në Riinvest bëhen në gjuhën shqipe, ndërsa në kuadër të tij është edhe Departmenti për programet e Staffordshire University nga Britania e Madhe, ku studimet bëhen në gjuhën angleze.
Lexo më shumë në: http://m.gazetaexpress.com/lajme/riinvesti-nje-marke-e-vecante-per-studime-universitare-te-ekonomise-115080/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

MORE DETAIL

Website

www.riinvest.net

Phone

tel: 038 224 322

Email

info@riinvest.net

Hulumtues

Pjesë e Institutit RIinvest

Ambiental

Ne ruajmë ambientin

Të akredituar

Të gjitha programet e akredituara

Inovatorë

Burim i përhershëm i ndryshimit

KONTAKTI

Rr. Lidhja e Prizrenit, nr. 42
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
www.riinvest.net / info@riinvest.net
tel: 038 224 322

Mirë se vini në Kolegjin Riinvest. Shpresojmë se përvoja juaj në Riinvest do të shënojë kthesë në karrierën dhe në zhvillimin tuaj personal

KOLEGJI RIINVEST

Riinvest është i vetmi institucion në Kosovë që ofron studime në gjuhën shqipe dhe angleze, i themeluar nga një institut kërkimor, me staf të angazhuar në mësimdhënie dhe kërkime shkencore. Pothuaj stafi i plotë i Riinvestit është i validuar që të jap mësim në universitetet Britanike. Ne ofrojmë përkujdesje të veçantë ndaj studentëve. 80 përqind e stafit janë në dispozicion për studentë me orar të plotë Njëqindpërqind e të diplomuarve janë të punësuar dhe të gjithë studentët në programet baçellor bëjnë praktikë në vitin e tretë të studimeve. Riinvest është një vendtakim për bizneset dhe palët e interesit. Çdo muaj organizohen vizita dhe ligjërues /mysafirë nga institucione të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.
TOP