Sesioni i tutorimit në Matematikë

Sesioni i tutorimit në Matematikë

Studentët e Riinvestit, Funda Safqi dhe Flamur Tërnava, do t’i ndihmojnë studentët për Matematikë Diskrete dhe Statistikë deri më 30 qershor 2017. Ndërsa në korrik do të bëhet një orar i ri për të gjitha lëndët që kanë të bëjnë me matematikë në Riinvest, si Matematika I, Matematika Diskrete, Matematika e Biznesit dhe Statistika për afatin e muajit gusht dhe shtator.

Njoftimi

Për informata shtesë mund të kontaktoni Fundën dhe Flamurin në emailat e tyre:

funda.safqi@riinvest.net

flamur.ternava@riinvest.net

 

 

Gjitha të mirat,

Departmenti i Shkencave Kompjuterike – Inxhinierisë Softuerike dhe Departmenti i Ekonomisë

Leave a Reply