RIINVESTI – Një markë e veçantë për studime universitare të ekonomisë

RIINVESTI – Një markë e veçantë për studime universitare të ekonomisë

Riinvest po ndërton “brendin” e studimeve superiore të ekonomisë. Numri i studentëve që pranohet është i kufizuar në rreth 60. Studimet e ekonomisë dhe biznesit në Riinvest bëhen në gjuhën shqipe, ndërsa në kuadër të tij është edhe Departmenti për programet e Staffordshire University nga Britania e Madhe, ku studimet bëhen në gjuhën angleze.
Lexo më shumë në: http://m.gazetaexpress.com/lajme/riinvesti-nje-marke-e-vecante-per-studime-universitare-te-ekonomise-115080/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Leave a Reply