Testi për bursa

Testi për bursa

Me 28 qershor, në ora 12:00, në Riinvest do të mbahet testimi për bursa meritore. Për vitin akademik 2017/18 do të pranohen vetëm 300 studentë dhe do të ndahen 50 bursa.
Testimi do të përmbajë:
– Oxford Online Placement Test
– Ese në gjuhën shqipe
– Matematikë.

Për të aplikuar për pjesëmarrje, duhet të plotësoni aplikacionin online në vegëzat e mëposhtme:
Për programet e Riinvestit: https://goo.gl/forms/3JErZOuTt8O06EWY2

Për programet e Universitetit Staffordshire:https://goo.gl/forms/eix0wlaYQU81cvuS2

Për më shumë informata, na kontaktoni në +381 38 224 322 ose 0800 23456.

#Riinvest #StaffordshireUniversity #Vlere

Leave a Reply