UPSHIFT – Dita e parë

UPSHIFT – Dita e parë

10 ekipe studentësh të Riinvestit po marrin pjesë në punëtorinë intensive tre-ditore UPSHIFT e organizuar në bashkëpunim me Innovations Lab Kosovo.

Në ditën e parë ekipet nën mbikqyrjen e mentorëve të tyre, kanë punuar në të kuptuarit  problemit- sfidës të cilën ata kanë identifikuar dhe me cilën do të garojnë në këtë punëtori me ndikim social.

 

5 idetë më të mira do të shpallen nesër!


Stay tuned!

 

#Riinvest #Innovations #Vlere

Leave a Reply