Apliko Tani
Studio Me Ne
Rezervo Nje Seancë Me Ne

Programet Bachelor

BSc Shkenca Kompjuterike – Inxhinieri Softuerike

BA Riinvest International

Programet Master

MSc Shkenca e të Dhënave dhe Analiza e Biznesit

MA Administratë Publike

Shërbimi Studentor

Zyra e Mësimit

Zyra e Cilësisë

Biblioteka

The Research Department is responsible for providing services to students and departments through data collection, interpretation, and analysis. In addition, the department offers advice and encourages Riinvest College students in their participation in research, publication of scientific articles in prestigious local and international journals, as well as participation in various conferences. Riinvest College financially supports all those involved in the research process, as well as provides support through e-libraries which our college cooperates with.

This department is available to support programs, academic staff, students, industry, and community engagement.

Kolegji Riinvest ri-akreditohet në nivel institucional

7 Prill, 2023|0 Comments

Kolegji Riinvest ri-akreditohet në nivel institucional Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë që Këshilli Shtetëror i Cilësisë ka shqyrtuar kërkesën e Kolegjit Riinvest për ri-akreditim institucional dhe duke u bazuar në raportin përfundimtarë të ekspertëve ndërkombëtarë [...]