Riinvestojmë dijen,së bashku krijojmë diferencën
 

 
  • Ky brend, ka filluar të njihet e pranohet jashtëzakonisht mirë nga të rinjët dhe nga prindërit e tyre, dhe veçanërisht mirë nga bizneset, nga industria dhe institucionet. Veçanërisht kur është fjala për studimet në ekonomi, në shkenca kompjuterike si dhe në studimet e biznesit e menaxhmentit në gjuhën angleze, të cilat në Riinvest, i zhvillojmë përmes programeve unike të Universitetit Staffordshire, i cili funksionon në Prishtinë, gjegjësisht në Riinvest.

    Prof. Dr. Muhamet Mustafa

     
 
view more posts

Shpallje dhe njoftime

 
view more posts

LAJMET E FUNDIT

 
 

Events