Njoftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master të Kolegjit Riinvest që fotografimi për pano për absolventët e vitit akademik 2022 / 2023 do realizohet deri me 30.04.2023.
Fotografimi do realizohet në Foto Nesha në Bulevardin Nënë Tereza, përballë Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.