E diplomuar në nivelin master me diplomë të dyfishtë nga Kolegji Riinvest dhe Università Politecnica delle Marche.
Rona Ramadani është njëra prej studenteve që ka përfituar nga mundësia e diplomës së dyfishtë, falë bashkëpunimit mes Kolegjit Riinvest dhe Università Politecnica delle Marche.
Falë përkushtimit dhe punës së saj, Rona ka arritur që të diplomojë me titullin “Dottoressa Magistrale”.
Ne jemi shumë krenarë me arritjet e Ronës dhe i urojmë shumë suksese të mëtutjeshme!