Rritfort Vitija shfrytëzon mundësinë e shkëmbimit semestral

Studenti i Kolegjit Riinvest, Rritfort Vitija, i cili është në vitin e dytë të studimeve në programin Menaxhim Biznesi, shfrytëzoi mundësinë e shkëmbimit semestral në Ankona të Italisë, përmes bashkëpunimit të Kolegjit Riinvest me Universitetin Politecnica delle Marche.

Rritfort tregon se është shumë i lumtur dhe mirënjohës ndaj kolegjit për këtë mundësi.