Studentët dhe stafi i Kolegjit Riinvest kanë marrë pjesë në punëtorinë “Zgjidhjet e Microsoftit nga KREN për Edukim”.
Ngjarja u organizua nga KREN Kosova që është e vendosur në ITP, me mbështetjen e Aksionit #Digital4Business#DigitalTransformationCenter të ITP-së.
Tema që kanë të bëjnë me Azure Active Directory, Intune for Education, Azure Cloud, Office 365 u shtjelluan para studentëve dhe profesorëve si dhe përfaqësuesve nga institucionet publike dhe sektori privat.