Falë marrëveshjes së bashkëpunimit mes dy institucioneve, studentët e Kolegjit Riinvest, Rumejsa Ahmeti, Sokol Xhemaili dhe Valmir Halimi kanë përfituar nga mundësia e praktikës me pagesë në kompaninë IPKO.

Faleminderit IPKO për mundësinë e dhënë studentëve tanë!