Studioni me bursë 100%.

A e dini se në Kolegjin Riinvest të gjithë ata që kanë sukses me notë mesatare mbi 4.0 nga shkolla e mesme, mund të marrin një bursë 100% për vitin e parë të studimeve dhe të paguajnë vetëm 138 euro për shpenzime administrative?

Studioni në programe unike që ju përgatisin për tregun e punës dhe të ardhmen, zgjidhni Kolegjin Riinvest dhe një nga programet e nivelit bachelor:

BA. menaxhimin e biznesit

ose

BSc. Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri Software

Aplikoni tani për studime në Kolegjin Riinvest, gjeni më poshtë linkun për aplikim online:

https://riinvest-edu.net/Application