Studentët e Kolegjit Riinvest vazhdojnë të shfrytëzojnë mundësinë e shkëmbimit semestral në universitetet partnere

Studentët e Kolegjit Riinvest vazhdojnë të shfrytëzojnë mundësinë e shkëmbimit semestral në universitetet partnere. Liza Hyseni, studente në programin Menaxhim Biznesi ka përfituar nga mundësia e shkëmbimit semestral në Università Politecnica delle Marche në Ankona të Italisë. “Përvoja ime gjatë studimit të Analizën Ekonomike për Biznes në Kolegjin Riiinvest ka qenë jashtëzakonisht e vlefshme në përgatitjen time për studimet e mëtutjeshme. Kurrikula është krijuar për t'u dhënë studentëve një kuptim gjithëpërfshirës të parimeve ekonomike dhe se si ato zbatohen në situatat e biznesit në botën reale. Të qenit në vitin e tretë të studimeve më ka lejuar të mësoj më shumë [...]

Studentët e Kolegjit Riinvest vazhdojnë të shfrytëzojnë mundësinë e shkëmbimit semestral në universitetet partnere2023-04-04T13:41:55+00:00

Fotografimi për pano për absolventët e vitit akademik 2022 / 2023

Njoftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master të Kolegjit Riinvest që fotografimi për pano për absolventët e vitit akademik 2022 / 2023 do realizohet deri me 30.04.2023. Fotografimi do realizohet në Foto Nesha në Bulevardin Nënë Tereza, përballë Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Fotografimi për pano për absolventët e vitit akademik 2022 / 20232023-03-24T11:30:53+00:00

Studentët dhe stafi i Kolegjit Riinvest kanë marrë pjesë në punëtorinë “Zgjidhjet e Microsoftit nga KREN për Edukim”

Studentët dhe stafi i Kolegjit Riinvest kanë marrë pjesë në punëtorinë “Zgjidhjet e Microsoftit nga KREN për Edukim”. Ngjarja u organizua nga KREN Kosova që është e vendosur në ITP, me mbështetjen e Aksionit #Digital4Business të #DigitalTransformationCenter të ITP-së. Tema që kanë të bëjnë me Azure Active Directory, Intune for Education, Azure Cloud, Office 365 u shtjelluan para studentëve dhe profesorëve si dhe përfaqësuesve nga institucionet publike dhe sektori privat.

Studentët dhe stafi i Kolegjit Riinvest kanë marrë pjesë në punëtorinë “Zgjidhjet e Microsoftit nga KREN për Edukim”2023-03-15T09:54:19+00:00

Title

Go to Top