Engjëll Gashi drejtor ekzekutiv i kompanisë AE Group LLC, storie suksesi.

Engjëll Gashi drejtor ekzekutiv i kompanisë AE Group LLC, storie suksesi. Engjëlli është në përfundim të studimeve Master në programin "Shkenca e Avancuar e të Dhënave" në Kolegjin Riinvest dhe njëkohësisht është i angazhuar si asistent në Kolegjin Riinvest nga viti 2021. Engjëlli po ashtu ka përfunduar edhe studimet Bachelor në Shkenca Kompjuterike, Inxhinieri Softuerike po në Kolegjin Riinvest. Ai drejton kompaninë AE Group LLC, kompani e cila merret me shërbime digjitale dhe zhvillim të bizneseve me fokus tregun e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe është aksionar ne Trimera Interactive, kompani ndërkombëtare zhvilluese me bazë në Irlandë. Po ashtu zotëron [...]

Engjëll Gashi drejtor ekzekutiv i kompanisë AE Group LLC, storie suksesi.2023-03-15T09:56:30+00:00

Erion Cakolli, praktikant në departamentin e IT-së në Kolegjin Riinvest

Erion Cakolli, praktikant në departamentin e IT-së në Kolegjin Riinvest Erioni është student në departamentin e Shkencave Kompjuterike në Kolegjin Riinvest dhe aktualisht është i angazhuar në punë praktike në departamentin e IT-së. "Gjatë punës praktike në Kolegjin Riinvest kam kaluar një eksperiencë shumë të mirë që më ka ndihmuar në zhvillimin e aftësive teknike dhe të buta. Do të ua rekomandoja studentëve të tjerë që të mos hezitojnë të aplikojnë sepse nga kjo mundësi do të përfitojnë aftësi të cilat mund të shërbejnë si orientim profesional në të ardhmen. Falënderoj Kolegjin Riinvest për mundësinë e dhënë" . #vlerë

Erion Cakolli, praktikant në departamentin e IT-së në Kolegjin Riinvest2023-03-15T09:56:56+00:00

Rita Zhubi merr pjesë në Akademinë për Politika Publike dhe Sociale të organizuar nga Instituti Musine Kokalari

Studentja Rita Zhubi nga programi BSc. Economics and Politics i University of London / London School of Economics të cilin e ofron Kolegji Riinvest si qendër e validuar mësimi, gjatë javës së kaluar ka marrë pjesë në Akademinë për Politika Publike dhe Sociale të organizuar nga Instituti Musine Kokalari. Kjo akademi fokusohet në diskutimin e çështjeve si nacionalizmi, ideologjitë politike, politikat mjedisore dhe të drejtat e njeriut. Rita shprehet se ka qenë kënaqësi pjesëmarrja dhe diskutimi i këtyre çështjeve me profesionistë dhe të rinj të profileve të ndryshme. Rita gjithashtu mori pjesë në konferencën "Truths that are denied" të organizuar në [...]

Rita Zhubi merr pjesë në Akademinë për Politika Publike dhe Sociale të organizuar nga Instituti Musine Kokalari2023-03-15T09:54:29+00:00

Sefer Bytyçi prezanton në American Heart Associations (AHA 2022) në USA, Chicago, Illinois

Sefer Bytyçi prezanton në American Heart Associations (AHA 2022) në USA, Chicago, Illinois Ai në këtë konferencë ka prezantuar punimin “Percutaneous Coronary Intervention is Not Superior to Optimal Medical Treatment in Impacting Clinical Events in Stable CAD: A Systematic Review and Meta-Analysis” në kuadër të së cilit ka pasur rolin e “Data Scientist”. Në linkun në vijim mund të gjeni dhe abstraktin e këtij punimi: https://www.abstractsonline.com/pp8/... Seferi është MSc. kandidat i Kolegjit Riinvest në “Shkenca e të dhënave dhe Analiza e Biznesit” dhe me sukseset e tij akademike dhe profesionale na bën krenarë çdo herë! #vlerë

Sefer Bytyçi prezanton në American Heart Associations (AHA 2022) në USA, Chicago, Illinois2023-03-15T09:57:59+00:00

Sumeja Fejza, praktikante në departamentin e Burimeve Njerëzore në Raiffeisen Bank

Sumeja Fejza, praktikante në departamentin e Burimeve Njerëzore (People, Culture and Learning) në Raiffeisen Bank Sumeja është studente në programin Menaxhim Biznesi në Kolegjin Riinvest dhe aktualisht është e angazhuar si praktikante në departamentin e Burimeve Njerëzore (People, Culture and Learning) në Raiffeisen Bank. Sumeja ndër tjerash potencon që është duke kaluar shumë mirë në punën aktuale dhe me sigurinë më të plotë pohon që studentët e Kolegjit Riinvest janë duke shkëlqyer kudo që janë prezent! Përkushtimi dhe angazhimi i Sumejës gjatë studimeve ka bërë që ajo të jetë edhe bursiste në Kolegjin Riinvest për tri vite radhazi. Suksese Sumeja! #vlerë

Sumeja Fejza, praktikante në departamentin e Burimeve Njerëzore në Raiffeisen Bank2023-03-15T10:02:29+00:00

Bulza Rexhepi, instruktore programimi në Algorithmics Prishtina

Bulza Rexhepi, instruktore programimi në Algorithmics Prishtina Bulza është studente në Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Riinvest dhe aktualisht është e angazhuar si instruktore programimi në Algorithmics Prishtina, shkollë programimi për fëmijët e moshës 6 deri 17 vjet. Algorithmics Prishtina operohet nga CAT CODE & TECH. Përkushtimi dhe angazhimi i Bulzës gjatë studimeve ka bërë që ajo të jetë edhe bursiste në Kolegjin Riinvest për tri vite radhazi. Ne jemi shumë të lumtur me arritjet e studentëve tanë dhe kontributin që ata janë duke dhënë në shoqëri dhe në komunitetin e teknologjisë informative. Suksese Bulza! #vlerë

Bulza Rexhepi, instruktore programimi në Algorithmics Prishtina2023-03-14T12:57:08+00:00

Mirëjetë Kastrati në Western Balkan Digital Summit

Mirëjetë Kastrati është studente e vitit të tretë në Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Riinvest. Ajo ka marrë pjesë në "Western Balkan Digital Summit" në punëtorinë “Mësoni nga Shpikësit e Ardhshëm” në cilësinë e instruktores së programimit në Akademia jCoders. Gjatë këtij samiti nxënësit e jCoders të moshave 10-16 vjeç nën udhëheqjen e Mirëjetës po u mësojnë vizitorëve programim, elektronikë dhe 3D dizajn. Ne jemi shumë krenarë me studentët tanë! Suksese Mirëjetë!

Mirëjetë Kastrati në Western Balkan Digital Summit2023-03-14T12:44:10+00:00

Enisa Bekteshi Bahtiri ligjëruese në PËRPROGRAMERA

Enisa Bekteshi Bahtiri ligjëruese në PËRPROGRAMERA. Enisa është studente në Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Riinvest dhe aktualisht është e angazhuar si ligjëruese në PËRPROGRAMERA ku do ketë mundësinë të ua mësojë artin e kodimit, pjesës më të ëmbël të shoqërisë, fëmijëve. “Zgjedhja e drejtimit të studimeve është vendimi më i rëndësishëm në jetë, mirëpo falë angazhimeve të stafit mësimdhënës dhe programit shumë të avancuar jam e lumtur që të ardhmen time profesionale ia besova Kolegjit Riinvest. Frytet e përzgjedhjes time kam filluar t'i shoh në vendin tim të punës nga mësimet e fituara!” Përkushtimi dhe angazhimi i Enisës gjatë studimeve ka [...]

Enisa Bekteshi Bahtiri ligjëruese në PËRPROGRAMERA2023-03-14T12:38:58+00:00
Go to Top