Kolegji Riinvest merr pjesë në punëtorinë për zhvillimin e kapaciteteve të Qendrave për Zhvillim të Karrierës të Institucioneve te Arsimit të Lartë në Kosovë

Kolegji Riinvest merr pjesë në punëtorinë për zhvillimin e kapaciteteve të Qendrave për Zhvillim të Karrierës të Institucioneve te Arsimit të Lartë në Kosovë. Stafi i Kolegjit Riinvest ka marrë pjesë në punëtorinë për zhvillimin e kapaciteteve të Qendrave për Zhvillim të Karrierës të Institucioneve te Arsimit të Lartë në Kosovë të organizuar nga KosovaJob, kjo edhe si rrjedhojë e bashkëpunimit të mirëfilltë në mes të dy institucioneve. Gjatë kësaj punëtorie, ndër tjerash stafi kanë pasur mundësi të përfitojnë trajnim nga profesionistë të fushës mbi ngritje të kapaciteteve të brendshme, me qëllim të zhvillimit të mëtutjeshëm të mundësive dhe shërbimeve që [...]

Kolegji Riinvest merr pjesë në punëtorinë për zhvillimin e kapaciteteve të Qendrave për Zhvillim të Karrierës të Institucioneve te Arsimit të Lartë në Kosovë2023-03-15T09:38:03+00:00

Hapet thirrja për aplikim për Programin e Inovatorëve të Rinjë (Youth Innovators Program)

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se është hapur thirrja për aplikim për Programin e Inovatorëve të Rinjë (Youth Innovators Program) me mbështetjen e GIZ ITP Digital Transformation Center (DTC). Programi i Inovatorëve të Rinj (YIP) është një program trajnimi dhe mentorimi ndëruniversitar, tre mujor, i cili ofrohet për të mbështetur studentët më të zgjuar dhe kreativë nga tetë universitete dhe kolegje në Kosovë për të transformuar kërkimin, tezën ose prototipet në produkte dhe biznese të zbatueshme dhe të realizueshme. Kjo iniciativë “Crosscience Initiative” vjen si rrjedhojë e marrëveshjes së krijuar mes GIZ ITP Digital Transformation Center (DTC), Universiteteve dhe Kolegjeve në [...]

Hapet thirrja për aplikim për Programin e Inovatorëve të Rinjë (Youth Innovators Program)2023-03-15T09:47:59+00:00

Mbahet workshopi me temën “IoT in Supply Chain via patented trackers & beacons with an innovative, insightful and proprietary software platform”

Në kuadër të iniciativës Bridge, në Kolegjin Riinvest është mbajtur workshopi me temën "IoT in Supply Chain via patented trackers & beacons with an innovative, insightful and proprietary software platform". Ligjërues në këtë workshop ishte z. Astrit Leti - Drejtor i operacioneve të kompanisë Tive në Kosovë i cili para studentëve ka paraqitur produktet tejet inovative të kësaj kompanie. STIKK - Kosovo ICT Association Astrit Leti #Bridge #Vlerë

Mbahet workshopi me temën “IoT in Supply Chain via patented trackers & beacons with an innovative, insightful and proprietary software platform”2023-03-15T09:57:21+00:00

Mbahet workshopi “The video game industry and VR Technology” nga kompania LinkPlus në Kolegjin Riinvest

Mbahet workshopi “The video game industry and VR Technology” nga kompania LinkPlus në Kolegjin Riinvest. Ky workshop është mbajtur në kuadër të iniciativës “Bridge” nga STIKK - Kosovo ICT Association “Bridge” është një mënyrë bashkëpunimi midis institucioneve të arsimit të lartë ose profesional, me kompani anëtare të STIKK me qëllim shkëmbimin e informatave mbi kërkesat e tregut të punës. Iniciativa “Bridge” zhvillohet në formën e një “workshop” në të cilin përfaqësues të kompanive tregojnë për një teknologji / produkt të caktuar ose gjendjen e tregut të TIK nga e cila mund të përfitojnë studentët. Në vazhdimësi Kolegji Riinvest do jetë mirëpritëse [...]

Mbahet workshopi “The video game industry and VR Technology” nga kompania LinkPlus në Kolegjin Riinvest2023-03-15T09:51:46+00:00

Me datën 04 Nëntor 2022 nga ora 16:00 Kolegji Riinvest në bashkëpunim me Bankën BPB organizon sesionin informues rreth programit “BPB Junior”

Me datën 04 Nëntor 2022 nga ora 16:00 Kolegji Riinvest në bashkëpunim me Bankën BPB organizon sesionin informues rreth programit "BPB Junior". Programi ofron mundësi të angazhimit të të rinjëve në trajnim dhe përgatitje profesionale nga stafi i bankës të specializuar në fusha të ndryshme të industrisë, për periudhë 3-4 muaj. Ky program do të zhvillohet në BPB HR Academy në Prishtinë, një mjedis inovativ i cili to të mbështes zhvillimin e studentëve me hulumtimet, teoritë dhe praktikat më të fundit. Gjatë gjithë kohës në program, studentët do të kalojnë në një seri të moduleve të trajnimit, të cilat përqendrohen në [...]

Me datën 04 Nëntor 2022 nga ora 16:00 Kolegji Riinvest në bashkëpunim me Bankën BPB organizon sesionin informues rreth programit “BPB Junior”2023-03-15T09:58:22+00:00

Kolegjit Riinvest i shtohet në listë edhe një bashkëpunim me PBC Academy

Kolegjit Riinvest i shtohet në listë edhe një bashkëpunim me PBC Academy. PBC Academy , e cila është e akredituar nga Agjencia Kombëtare e Kualifikimit (AKK) dhe e licensuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ofron edukim profesional, trajnime dhe zhvillim nismash afariste (Startups) në TIK. Falë kësaj marrëveshje Kolegji Riinvest dhe PBC Academy do kenë mundësi të punojnë së bashku për të ofruar studime cilësore me kurrikulë moderne të teknologjisë informative. #vlerë  

Kolegjit Riinvest i shtohet në listë edhe një bashkëpunim me PBC Academy2023-03-15T10:02:50+00:00

Riinvest International is a Recognized Teaching Center of the University of London

Riinvest International is a Recognized Teaching Center of the University of London that offers the programs BSc Data Science and Business Analytics and BSc Economics and Politics. #riinvestinternational #londonschoolofeconomics #riinvest

Riinvest International is a Recognized Teaching Center of the University of London2023-03-15T10:03:02+00:00

Banka Raiffeisen ka organizuar eventin RISE OPEN DAY

Banka Raiffeisen ka organizuar eventin RISE OPEN DAY, me qëllim të njoftimit të studentëve me programin RISE – Raiffeisen Internship & Scholarship for Engineers. Në këtë event kanë marrë pjesë një numër i konsiderueshëm i studentëve të Kolegjit Riinvest. Përgjatë këtij eventi studentët janë njoftuar në detaje lidhur me specifikat e programit, kriteret për pranim, benefitet e trajnimet, kanë pasur mundësi të takohen për së afërmi me profesionistë të fushës së teknologjisë së informacionit të cilët punojnë në Raiffeisen Bank dhe po ashtu janë njoftuar edhe me ambientet e punës në këtë institucion.

Banka Raiffeisen ka organizuar eventin RISE OPEN DAY2023-03-14T12:37:46+00:00

Raiffeisen Bank ka lansuar programin RISE – Raiffeisen Internship & Scholarship for Engineers

Raiffeisen Bank ka lansuar programin RISE – Raiffeisen Internship & Scholarship for Engineers, që ka për qëllim mbështetjen dhe zhvillimin e studentëve nga fusha e teknologjisë së informacionit në Kosovë, përmes ofrimit të bursave dhe punës praktike. • 1200 Euro Bursë • Punë Praktike me Pagesë • Trajnime nga ekspertë të fushës • Mentorim • & benefite të tjera Në këtë program, falë marrëveshjes mes Kolegjit Riinvest dhe Bankës Raiffeisen mund të aplikojnë të gjithë studentët e Kolegjit Riinvest që janë duke studiuar Shkenca Kompjuterike apo fushë të ngjashme! Data për aplikim: 1 deri 14 Shtator, 2022 Për më shumë informata [...]

Raiffeisen Bank ka lansuar programin RISE – Raiffeisen Internship & Scholarship for Engineers2023-03-14T12:29:19+00:00

Studentët e Kolegjit Riinvest përfitues të praktikës me pagesë në kompaninë IPKO

Falë marrëveshjes së bashkëpunimit mes dy institucioneve, studentët e Kolegjit Riinvest, Rumejsa Ahmeti, Sokol Xhemaili dhe Valmir Halimi kanë përfituar nga mundësia e praktikës me pagesë në kompaninë IPKO. Faleminderit IPKO për mundësinë e dhënë studentëve tanë!

Studentët e Kolegjit Riinvest përfitues të praktikës me pagesë në kompaninë IPKO2023-03-14T12:06:22+00:00
Go to Top