Stafit akademik të Kolegjit Riinvest i bashkohet profesor Dren Qerimi

Stafit akademik të Kolegjit Riinvest i bashkohet profesor Dren Qerimi Stafit akademik të Kolegjit Riinvest i bashkohet profesor Dren Qerimi, i cili ka doktoraturën në Inxhinieri Nukleare, Radiologjike dhe Plazmatike në Universitetin e Illinois në Urbana-Champaign. Gjatë doktoraturës ai ka krijuar një teknologji të re për përdoruesit dhe avancimin e procesorëve në industrinë e përçuesve, më gjykues me fokus në teknologjinë më të re të prodhimit të procesorëve me anë të litografisë ekstreme ultravioletë, për të kuptuar se ka publikuar disa punime shkencore. Tani prof. Dreni është duke punuar si shkencëtar në Lam Research, kompania e [...]

Stafit akademik të Kolegjit Riinvest i bashkohet profesor Dren Qerimi2022-02-23T15:40:08+00:00

Mbledhja e Këshillit Akademik

Mbahet Mbledhja e Këshillit Akademik Mbahet Mbledhja e Këshillit Akademik të Kolegjit RiinvestMe datë 12.02.2022 është organizuar Mbledhja e radhës e Këshillit Akademik të Kolegjit Riinvest. Në bazë të Statutit të Kolegjit, Këshilli Akademik është autoriteti më i lartë për trajtimin e çështjeve mësimore dhe kërkimit shkencor. Në këtë mbledhje morrën pjesë të gjithë bartësit dhe përfaqësuesit e programeve akademike dhe kërkimit shkencor dhe përfaqësuesit e studentëve.Këshilli është njoftuar dhe ka shqyrtuar Raportin Semestral dhe Vjetor të CIlësisë, indikatorët e përformancës institucionale, programore dhe të shërbimeve studentore, mbarëvajtjen e procesit mësimor dhe ndikimin e pandemisë Covid-19.Këshilli ka [...]

Mbledhja e Këshillit Akademik2022-02-21T15:10:16+00:00

PhD. Albin Ahmeti, lecturer in the Computer Science program at Riinvest College

PhD. Albin Ahmeti, ligjërues në programin Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Riinvest Profesor Albin Ahmeti është ligjërues në Kolegjin Riinvest në programin bachelor, Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri Softuerike, si dhe në programin master, MA Menaxhim.Profesor Albini përfundoi studimet në Prishtinë, Romë dhe Vjenë, duke u doktoruar në moshë të re në fushën e Semantic Web.Gjatë karrierës së tij akademike ai ka kontribuar në Universitetin Teknik të Vjenës (TU Wien), Universitetin e Ekonomisë dhe Biznesit të Vjenës (WU Wien), dhe Universitetin e Bolzanos (Universiteti i Lirë i Bolzanos) përmes punimeve të ndryshme shkencore.Nga viti 2017 vazhdon [...]

PhD. Albin Ahmeti, lecturer in the Computer Science program at Riinvest College2022-02-24T13:14:01+00:00

Study with 100% scholarship

Studioni me bursë 100%. A e dini se në Kolegjin Riinvest të gjithë ata që kanë sukses me notë mesatare mbi 4.0 nga shkolla e mesme, mund të marrin një bursë 100% për vitin e parë të studimeve dhe të paguajnë vetëm 138 euro për shpenzime administrative?Studioni në programe unike që ju përgatisin për tregun e punës dhe të ardhmen, zgjidhni Kolegjin Riinvest dhe një nga programet e nivelit bachelor:BA. menaxhimin e biznesitoseBSc. Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri SoftwareAplikoni tani për studime në Kolegjin Riinvest, gjeni më poshtë linkun për aplikim online:https://riinvest-edu.net/Application

Study with 100% scholarship2022-02-24T13:18:26+00:00

Professor Gëzim Turkeshi joined the academic staff of Riinvest College

Profesor Gëzim Turkeshi iu bashkua stafit akademik të Kolegjit Riinvest Profesor Gëzim Turkeshi iu bashkua stafit akademik të Kolegjit Riinvest, ai ka kryer studimet Master dhe Doktoraturë në një nga universitetet më prestigjioze të Barcelonës, “Universitat Autónoma de Barcelona”. Profesor Gëzim do të ligjërojë në programet e nivelit bachelor dhe master në Kolegjin Riinvest Prof.Gëzim Turkeshi, përveç përvojës dhe përgatitjes akademike, nuk i ka munguar sukseset në sferën profesionale. Profesori është zbatues i disa projekteve për zhvillimin e arsimit në Kosovë. Ka qenë Menaxher i Zhvillimit të Biznesit në Gjirafa. Ai është gjithashtu është themeluesi i [...]

Professor Gëzim Turkeshi joined the academic staff of Riinvest College2022-02-24T13:36:32+00:00

London School of Economics programs at Riinvest College

Programet e London School of Economics në Kolegjin Riinvest Fitoni një kualifikim prestigjioz të ofruar nga London School of Economics/University of London gjatë studimeve në Kolegjin Riinvest.Bachelor Shkenca e të Dhënave dhe Analitika e BiznesitBachelor në Ekonomi dhe PolitikëAfati i fundit për aplikime: 31/10/2021APLIKONI ONLINE: https://riinvest-edu.net/Aplikimi

London School of Economics programs at Riinvest College2022-02-24T13:39:25+00:00

Rritfort Vitija takes the opportunity of semester exchange

Rritfort Vitija shfrytëzon mundësinë e shkëmbimit semestral Studenti i Kolegjit Riinvest, Rritfort Vitija, i cili është në vitin e dytë të studimeve në programin Menaxhim Biznesi, shfrytëzoi mundësinë e shkëmbimit semestral në Ankona të Italisë, përmes bashkëpunimit të Kolegjit Riinvest me Universitetin Politecnica delle Marche.Rritfort tregon se është shumë i lumtur dhe mirënjohës ndaj kolegjit për këtë mundësi.

Rritfort Vitija takes the opportunity of semester exchange2022-02-24T13:41:25+00:00

Title

Go to Top